+38 048 730 5331
Home Articles
Transportarea încărcăturii turnate in flecsi-containere prin portul Moldova - Giurgiulești
0108.14

SRL Ucrspetcontainer  - primă și pînă ce unică companie care se ocupă cu transportarea încărcăturii turnate in flecsi-containere prin portul Moldova -  Giurgiulești.

Producția de vinuri în Moldova este una din cele mai extinse activități.
Dar nu întotdeauna vinul este transportat în sticle.
Mulți cumpărători au nevoie de vinul vrac, sau de vin-material  - noi suntem gata să transportăm vinul vrac din Moldova în orice ţară din lume! 
Câteodată singuri producătorii au nevoie de un anumit vin-material pentru amestec şi este necesar de a livra de departe  în Moldova  - noi suntem dispuși să transportăm vin vrac din 90 ţări ale lumii, inclusiv:  Cili, Argentina, Noua Zeelandă, Australia, Spania, Italia ş.a.! În toate aceste ţări avem oficiul nostru! 
 
Pentru astfel de transportări folosim flecsi-containere. 
24000 litri de vin (~24 tone) se încarcă in flecsi-container,  instalat anterior in container de 20 ft. Încărcătura merge de la Ușa la Ușa fără schimb de ambalaj, adică fără înrăutățirea calității.
Flecsi-container – ambalaj alimentar de unică folosință. Pentru vin noi folosim un model special cu o barieră  adăugătoare de oxigen.
 
Înafara de vin, noi transportăm în flecsi-containere : ulei de floarea soarelui materie primă și rafinat, sucuri concentrate, glicerină, ulei de palmier, uleiuri vegetale comestibile şi  tehnice ş.a.
Contactați compania noastră prin telefon, e-mail sau formular de cerere de pe pagina electronică. 

Numerele noastre de contact: 
Moldova: +373 60 17 95 73 
Ucraina: +38 048 730 53 31

« Back to news